Za one dane kad vam se baš i ne da pripremati doručak, a u frižideru stoje ostaci od prethodnog dana. Donosimo vam kratak popis jela u kojima možete uživati čak dva dana.
Pohovana piletina odličan je način da započnete dan. Iako je najviše volimo još vruću i hrskavu, postoji određena čar u jutarnjem čaščenju hladnim pilećim odrescima. Važno je samo da ostatke nakon ručka spremite u frižider, a zatim ujutro na najljepši način započnete dan. Upakirajte ih u sendvič, dodajte im jaje na oko ili tek malo povrća.
Ne postoji doba dana kada pizza nije dobra ideja, a pronaći komad pizze od dana prije pravi je zgoditak. Smije se grijati ako ne sadrži gljive, a odlično sjeda i hladna.
Sendvič od ostatka mesa odličan je izbor koji možete ponijeti čak i na posao. Nasjeckajte meso, pomiješajte ga s kakvim finim umakom, dodajte povrće i nezaobilazan sir pa sve upakirajte između dvije kriške hljeba i tostirajte. Sendvič kakav ne možete kupiti u niti jednoj pekari ili fast food restoranu gotov je u taj čas.