200 gr tanjih špageta 

200 gr šampinjona

100 gr špinata

200 gr tikvica

100 ml sojinoig umaka

100 gr mrkve

200 gr prase

2 čehne bijelog luka

kašika đumbira

kašika vegete

100 ml ulja

Povrće očistite, operite i ocijedite. Prasu i tikvice narežite na tanke rezance, a šampionjone n listiće. Bijeli luk nasjeckajte, mrkvu narežite na rezance i blanširajte.

Špagete skuhajte (ali ne do kraja) u neposoljenoj vodi, ocijedite ih i ostavite na toplome mjestu.

Na zagrijanom ulju u dubokoj tavi kratko popecite bijeli luk i mrkvu pa ih istresite na špagete.

U istu posudu dodajte malo ulja, popecite prasu i tikvice pa ih također istresite na špagete. Postupak ponovite sa špinatom i šampinjonima.

Na kraju dodajte đumbir, sojin umak i vegetu, promiješajte pa vratite u posudu. Prije toga pripremljeno povrće i špagete lagano izmiješajte i kratko zagrijte.