Sastojci:
200 g tanjih špageta
200 g šampinjona
100 g špinata
200 g tikvica
100 ml sojinog umaka
100 g mrkve
200 g prase
2 čehna bijelog luka
kašika đumbira
kašika začina
100 ml ulja
Priprema:
- Povrće očistite, operite i ocijedite. Prasu i tikvice narežite na tanke rezance, a šampionjone na listiće. Bijeli luk nasjeckajte, mrkvu narežite na rezance i blanširajte.
- Špagete skuhajte (ali ne do kraja) u neposoljenoj vodi, ocijedite ih i ostavite na toplom mjestu.
- Na zagrijanom ulju u dubokoj tavi kratko popecite bijeli luk i mrkvu pa ih istresite na špagete.
- U istu posudu dodajte malo ulja, popecite prasu i tikvice pa ih istresite na špagete. Postupak ponovite sa špinatom i šampinjonima.
- Na kraju dodajte đumbir, sojin umak i začin, promiješajte pa vratite u posudu. Prije toga pripremljeno povrće i špagete lagano izmiješajte i kratko zagrijte.