Sastojci:

 

150 g maslaca,
100 g šećera,
400 grama mljevenog keksa,
100 g mljevenih oraha,
120 g otopljene tamne čokolade,
1 kašika ekstrakta ruma,
100 ml mlijeka.

 

Sastojci za kremu:

 

100 g maslaca,
120 g šećera u prahu,
500 g nezaslađenog kesten pirea,
2 kašike ekstrakta ruma.

 

Sastojci za premaz:

 

200 ml tučenog slatkog vrhnja za šlag,

2 kašike šećera (ovaj korak možete i preskočiti ako želite da šlag ne bude presladak), kakao.

 

Priprema:

 

  1. Pomiješajtre sve sastojke za biskvit i stavite ga u kalup za tortu te ostavite u frižider.

 

  1. Pomiješajte sastojke za kremu pa prewmažite preko ohlađenog biskvita. Sve premažite šlagom i pospite kakaom.