Sastojci:

 

300 g šampinjona,

100 g naribane mrkve,

150 g naribanih tikvica,

100 ml punomasno vrhnja za kuhanje,

1 kašika limunovog soka,

3-4 mlada luka narezana na trakice,

3 kašike ulja,

20 g maslaca,

so, bijeli biber u prahu,

1 kašika nasjeckanog peršuna,

2 žlice poprženih pinjola,

paket Aurelia tortellona s kozjim sirom i crnim maslinama.

 

Priprema:

 

  1. Na mješavini maslaca i ulja stavite šampinjone narezane na listiće, mrkvu, tikvice, mladi luk, posolite i dinstajte u vlastitom soku da tekućina ispari.

 

  1. Umiješajte vrhnje, sok limuna, po potrebi još malo posolite, pobiberite i kuhajte još 1- 2 minute. Skuhajte prema uputi na pakiranju, umješajte u pripremljeni sos, posipajte peršinom, prženim pinjolima i poslužite.