Sastojci:
12 kora za pitu,
4 jaja,
200 ml jogurta,
150 ml ulja,
1 kašičica soli,
100 g sirovog namaza,
1 čaša kisele pavlake,
250 g mortadele,
250 g kačkavalja,
3-4 kisela krastavčića.
Priprema:
1. Umutiti jaja pa dodati jogurt, ulje, so, sve dobro umutiti dok se dobro sve ne sjedini.
2. U plehu od rerne, staviti papir za pečenje pa prvu koru premazati sa umućenom smjesom pa preko staviti drugu koru i tako svih 10 ili 12 kora dok ne potrošite. I to pecite na 200 stepeni 15-20 minuta dok ne porumeni.
3. Pečene kore izvaditi iz rerne i sve dobro zamotati u vlažnu krpu i držati tako dok se ne ohladi potpuno.
4. Ohlađene kore razviti pa premazati cijelu površinu sa umućenim sirom, preko staviti pileću šunku isječenu tanko, pa posuti narendanim kačkavaljakom, a preko staviti sitno isjeckane krastavčiće.
6.Uviti u rolat pa u providnu foliju i staviti u frižider da prenoći.