Sastojci:
4 teleća kotleta,
15 dkg tvrdog ovčijeg sira,
10 dkg svježeg kravljeg sira,
grančica mažurana,
grančica majčine dušice,
brašno,
prezla,
2 jaja,
8 dkg maslaca,
so,
biber.
Sastojci:
1. Ovčiji sir naribajte na krupni ribež i pomiješajte sa svježim kravljim sirom.
2. Začinite nasjeckanim listićima mažurana i majčine dušice, posolite i pobiberite.
3. Horizontalno zarežite svaki kotlet tako da dobijete džep i lagano istucite batom za meso.
4. Napunite kotlete smjesom od sira i zatvorite otvor sa 2 čačkalice.
5. Kotlete utapkajte s obje strane u brašno pa u lagano umućena jaja sa malo bibera i, na kraju, u mrvice.
6. U velikoj tavi zagrijte maslac i pržite kotlete 7-8 minuta sa svake strane.
7. Izvadite na papirnatu salvetu da se ocijedi suvišna masnoća, posolite i izvadite čačkalice i poslužite.