Vaša kuharica
  • GLAVNA JELA
  • DORUČAK
  • VEGETERIJANSKA JELA
  • DEZERTI
  • PIĆA
Vaša kuharica
  • GLAVNA JELA
  • DORUČAK
  • VEGETERIJANSKA JELA
  • DEZERTI
  • PIĆA

Lisnato tijesto punjeno piletinom i umakom od brokule

po Vasa kuharica 12/03/2022
0
FacebookTwitterPinterestWhatsapp

Sastojci za umak: 1 vrećica krem juhe od brokule

Sastojci za fil: 30 dg pilećih prsa

Priprema:

1. Vrećicu juhe pomiješati sa 250 ml hladne vode i prokuhati. Pileća prsa narezati na komadiće i popržiti na ulju te dodati umaku.

2. Lisnato tijesto rastanjiti i posuti prezlom po tijestu .

3. Rasporediti smjesu s mesom te zarolati. Peći na 160 stepeni.

4. Pećeno posuti parmezanom.

Lisnato tijestopiletina

Preporučujemo

Povrtne lazanje za ručak

27/05/2022

Rižoto od mrkve sa prepečenim mahunama

27/05/2022

Pohovana piletina

26/05/2022

Zdravi špageti za ručak

26/05/2022

Pileća džigerica s rižom

26/05/2022

RECEPT: Piletina na lovački način | KUHAJMO ZAJEDNO

25/05/2022

Bečki gulaš: Wiener Saftgulasch bez krompira

25/05/2022

Špageti s povrćem

25/05/2022

Makaroni s patlidžanima i rajčicom

24/05/2022

Povrtne lazanje za ručak

24/05/2022

Popularno

  • 1

    Ukusni domaći kroasani

  • 2

    Čorba puna zdravlja

  • 3

    Gljive s lukom

  • 4

    Grčka salata sa sardinama

  • 5

    Slane kokos štangle

Oznake

badem banana biber bijeli luk brašno Cimet Gljive grašak hljeb Jabuka Jaja jaje Jogurt kokos Krompir Limun Luk maslac Maslinovo ulje med meso mlijeko Mrkva Orah paprika paprike paradajz Patlidžan pavlaka Peršun piletina prasa Puter Riža sir so tikvice tjestenina ulje voda vrhnje čokolada Šećer šampinjoni špinat
  • Facebook
  • Youtube

avaz-roto press d.o.o. - 2020


Povratak na vrh