Sastojci:

400 g pilećeg filea,

1 crvena paprika,

1 zelena paprika,

1 crveni čili,

400 g graha iz limenke,

100 g konzerviranog kukuruza,

4 kašike ulja,

so,

biber,

prstohvat crvene mljevene paprike,

4 pšenične lepinje (buritos),

2 paradajza.

Priprema: 

1. Paprike operite, očistite i narežite na prutiće. Čili operite, očistite i dobro usitnite. Grah i kukuruz ocijedite.
2. U tavi zagrijte ulje, popecite pileće filete narezane na male komadiće sa svake strane, dodajte čili, papriku, kukuruz i grah pa pirjajte 15 minuta. Začinite.
3.Lepine zagrijte prema uputama na pakiranju, na njih stavite nadjev od piletine i povrća te po svemu pospite paradajz narezan na kockice. Smotajte ih i po želji začinite umakom od čilija.