Odličan dodatak mesu: Umak s nanom po Vaša Kuharica 13/08/2018 0 FacebookTwitterPinterestWhatsapp Sastojci: 2 paradajza, 1 glavica ljutike (vrsta luka), čehno bijelog luka, kašika svježe nane, kašika soli. Priprema: Dinstati paradajz sve dok ne omekša, a potom ga ostaviti da se ohladi. Dodati mu nasjeckani bijeli luk, ljutiku, nanu i so. nanaumak Preporučujemo Pileća krilca iz rerne 24/02/2023 Pečeni luk 24/02/2023 Begova čorba 04/01/2023 Recept za slasne juneće okruglice 04/01/2023 Kartoffel Kloesse – Prefine okruglice od krompira 28/12/2022 RECEPT: Tagliatele sa tikvom | KUHAJMO ZAJEDNO 21/12/2022 Punjena piletina 21/12/2022 Marinirani ražnjići 20/12/2022 Gurmanski ćevap 20/12/2022 Punjeni pileći batak i zabatak 20/12/2022