Sastojci:
250 g „Ovako“ dimljeni pileći file
300 g tjestenine po želji (tri color penne)
10 kom cherry paradajza
150 g feta sira
20 g parmezana
50 g maslina
100 g zelene salate
20 ml maslinovog ulja
1 kašičica senfa
Bosiljak
Biber
So
Sok ½ limuna
Priprema:
Tjesteninu skuhati prema uputstvu na pakovanju, pa je dobro ocijediti. Izvaditi je u veću i dublju zdjelu. Pileći file isjeći na zalogajčiće pa dodati u pastu. Zelenu salatu isjeći na trakice, cherry paradajz prepoloviti, a masline na kolutiće, pa dodati u salatu. Po svemu rasporediti kockice feta sira.
U posebnoj zdjelici pomiješati maslinovo ulje, senf, bosiljak, limunov sok, biber i so, pa sa tim dresingom preliti salatu. Lagano je izmiješati te posuti narendanim parmezanom.