Sastojci:

250 g „Ovako“ dimljeni pileći file

300 g tjestenine po želji (tri color penne)

10 kom cherry paradajza

150 g feta sira

20 g parmezana

50 g maslina

100 g zelene salate

20 ml maslinovog ulja

1 kašičica senfa

Bosiljak

Biber

So

Sok ½ limuna

Priprema:

Tjesteninu skuhati prema uputstvu na pakovanju, pa je dobro ocijediti. Izvaditi je u veću i dublju zdjelu. Pileći file isjeći na zalogajčiće pa dodati u pastu. Zelenu salatu isjeći na trakice, cherry paradajz prepoloviti, a masline na kolutiće, pa dodati u salatu. Po svemu rasporediti kockice feta sira.

U posebnoj zdjelici pomiješati maslinovo ulje, senf, bosiljak, limunov sok, biber i so, pa sa tim dresingom preliti salatu. Lagano je izmiješati te posuti narendanim parmezanom.