Sastojci:

12 kora za pitu,

4 jaja,

200 ml jogurta,

150 ml ulja,

1 kašičica soli,

100 g sirovog namaza,

1 čaša kisele pavlake,

250 g mortadele,

250 g kačkavalja,

3-4 kisela krastavčića.

Priprema:

1. Umutiti jaja pa dodati jogurt, ulje, so, sve dobro umutiti dok se dobro sve ne sjedini.
2. U plehu od rerne, staviti papir za pečenje pa prvu koru premazati sa umućenom smjesom pa preko staviti drugu koru i tako svih 10 ili 12 kora dok ne potrošite. I to pecite na 200 stepeni 15-20 minuta dok ne porumeni.
3. Pečene kore izvaditi iz rerne i sve dobro zamotati u vlažnu krpu i držati tako dok se ne ohladi potpuno.
4. Ohlađene kore razviti pa premazati cijelu površinu sa umućenim sirom, preko staviti pileću šunku isječenu tanko, pa posuti narendanim kačkavaljakom, a preko staviti sitno isjeckane krastavčiće.
6.Uviti u rolat pa u providnu foliju i staviti u frižider da prenoći.