Sastojci:

400 g crvenog graha iz konzerve,

2 mlada luka,

1 kašika limunovog soka,

4 komada pilećih prsa,

pola kašičice čilija u prahu,

pola kašičice bibera,

200 g naribanog polutvrdog sira,

so,

4 velike tortilje.

Priprema:

1.Zagrijte rernu na 200 stepeni.
2. Pomiješajte ocijeđeni grah, narezani mladi luk, sok od limuna i ? kašičice soli.
3. Utrljajte u prsa čili, biber i ? kašičice soli i pecite je na nauljenoj tavici otprilike pet minuta sa svake strane.
4. Podijelite sir na četiri dijela i rasporedite ga po jednoj strani svake tortilje. Preko toga dodajte mješavinu graha i mladog luka.
5 Narežite pileća prsa i položite ih na grah.  Zarolajte tortilje, stavite ih u posudu za pečenje i pecite otprilike 15 minuta, sve dok se sir ne otopi.