Karbonara sa špinatom

po Vasa kuharica

Sastojci:

50 g suhog mesa,

150 g mladog špinata (može i smrznuti),

4 jaja,

1 kašika krem sira,

1 kašičica začina,

350 g špageta.

Priprema: 

1. Suho meso narežite na listiće ili kockice, a špinat operite, dobro ocijedite i usitnite.

2. Špinatu dodajte razmućena jaja, krem sir i začin.

3. Špagete skuhajte u posoljenoj kipućoj vodi.

4. Zagrijte tavu i u njoj popržite suho meso. Potom ga izvadite, a na preostalu masnoću u tavu ulijte pripremljeni špinat, kratko zagrijte uz miješanje i dodajte vruće špagete (po potrebi i malo vode u kojoj su se kuhali).

7. Promiješajte i maknite s vatre. Tople špagete poslužite posute suhim mesom.

 

Preporučujemo