Teletina sa povrćem za iftar po Vasa kuharica 19/04/2021 0 FacebookTwitterPinterestWhatsapp Sastojci: 600 g telećeg mesa, dvije glavice crvenog luka, dva čehna bijelog luka, dvije kašike maslaca, kašika paradajz pirea, kašičica soli, povrće po želji(krompir, 3 paprike crvene, 3 paprike žute i tikvica), kašičica bibera, povrće. Meso isjeći na manje kocke, a luk na rezance. Dodati sol, biber i druge začine prema želji. Sve to ispržiti, dodati povrće i malo vode, te dinstati na laganoj vatri oko 60 minuta. Poslužiti sa rižom ili tjesteninom. AmkoIftarRamazan Preporučujemo Pileća krilca iz rerne 24/02/2023 Pečeni luk 24/02/2023 Begova čorba 04/01/2023 Recept za slasne juneće okruglice 04/01/2023 Kartoffel Kloesse – Prefine okruglice od krompira 28/12/2022 RECEPT: Tagliatele sa tikvom | KUHAJMO ZAJEDNO 21/12/2022 Punjena piletina 21/12/2022 Marinirani ražnjići 20/12/2022 Gurmanski ćevap 20/12/2022 Punjeni pileći batak i zabatak 20/12/2022