Ukusno: Pečeni krompir s vrhnjem po Vasa kuharica 05/05/2020 0 FacebookTwitterPinterestWhatsapp Sastojci: 1/2 kg krompira, 2 dl vrhnja, malo soli. Priprema: 1. Oguljeni krompir narežite na tanke listiće, posolite i stavite u namazani lim da se ispeče. 2. Kada je krompir pečen prelijte ga vrhnjem i ostavite da zavrije. Krompirsovrhnje Preporučujemo Prijedlog: Teletina na burgundski način 25/02/2021 Ćuftice s bijelim lukom u sosu od vina... 25/02/2021 Rižoto s prženim kozicama 25/02/2021 Musaka na grčki način 24/02/2021 Naš prijedlog: Kraljevske mantije 23/02/2021 Tjestenina s brokulom 23/02/2021 Naš prijedlog: Gibanica od jogurta i mladog luka 23/02/2021 Tjestenina u umaku od crvene paprike 22/02/2021 Ranch – parmezan pileća prsa 22/02/2021 Leća s krompirom i tunjevinom 22/02/2021