Sastojci: 7 komada kora za burek bez jaja, 200 g luka, 400 g krompira, 500 g tikve/tikvice, 100 g svježeg ili dimljenog tofua, 3 kašičice sojinog mlijeka, 2 kašičice soja sosa, ulje, so, muškatni oraščić, kurkuma.
Priprema:
1. Povrće očistite, ogulite i narendajte. Dobro posolite i ostavite pet minuta.
Uključite rernu na 180 stepeni.
2. Tofu narežite, prelijte soja sosom i izmrvite ga viljuškom. Povrće iscijedite rukama da se odstrani višak tečnost. Dodajte tofu i muškatni oraščić.
3. Svaku koru premažite uljem, stavite fil i urolajte kao palačinku. Slažite u nauljeni pleh. Na kraju još jednom sve premažite uljem i sojinim mlijekom, pospite kurkumom. 4. Pecite 35-40 minuta.