Vaša kuharica
  • GLAVNA JELA
  • DORUČAK
  • VEGETERIJANSKA JELA
  • DEZERTI
  • PIĆA
Vaša kuharica
  • GLAVNA JELA
  • DORUČAK
  • VEGETERIJANSKA JELA
  • DEZERTI
  • PIĆA

Povrtni sendvić za početak dana

po Vasa kuharica 16/05/2022
0
FacebookTwitterPinterestWhatsapp

Sastojci: 2 tanke kriške integralnog hljeba, 1 kašika pesta, 4 koluta paradajza, 2 kriške tikvice – po cijeloj dužini, 1 šolja mladog špinata, 1 tanka kriška sira, malo maslinovog ulja.

Priprema:

  1. Na malo maslinovog ulja popržite tikvice s jedne i druge strane. Ako je mlada, ne treba puno – ona gotovo da se može jesti i sirova. Hljeb prepecite u tosteru.
  2. Na obje kriške namažite pesto pa napunite slojem špinata, paradajza, tikvice i sira. Prekrijte drugom polovinom hljeba.

 

hljebparadajztikvice

Preporučujemo

Savršeni doručak bez kuhanja

04/07/2022

Lagani ljetni doručak: Tofu s jajima

03/07/2022

Pohovani sendvič

02/07/2022

Jaja sa prokulicama

01/07/2022

Maštovita jela s jajima: Croque-monsieur sendvič

30/06/2022

Ukusn namaz

28/06/2022

Medeni hljeb

27/06/2022

Namaz od Speculoos keksa

26/06/2022

Zobena kaša s voćem

25/06/2022

Heljdin hljeb

25/06/2022

Popularno

  • 1

    Ukusni domaći kroasani

  • 2

    Čorba puna zdravlja

  • 3

    Gljive s lukom

  • 4

    Grčka salata sa sardinama

  • 5

    Slane kokos štangle

Oznake

badem banana biber bijeli luk brašno Cimet Gljive grašak hljeb Jabuka Jaja jaje Jogurt kokos Krompir Limun Luk maslac Maslinovo ulje med meso mlijeko Mrkva Orah paprika paprike paradajz Patlidžan pavlaka Peršun piletina prasa Puter Riža sir so tikvice tjestenina ulje voda vrhnje čokolada Šećer šampinjoni špinat
  • Facebook
  • Youtube

avaz-roto press d.o.o. - 2020


Povratak na vrh