Sastojci:

 

Brašno pšenično 200 g,

brašno rižino 50 g,

Panna Cotta Jogobela 4 kom,

jagode 300 g,

jaja 3 kom,

mlijeko MI 99 Natura 3 dl,

maslac 20 g,

šećer sitni 30 g.

 

Priprema:

 

  1. Odvojiti žumanjke od bjelanjaka, bjelanjke umutiti u snijeg, u posudi umutiti žumanjke, mlijeko, sitni šećer i vodu. U masu dodavati pšenično brašno, brašno od riže i mutiti da se sastojci sjedine i dobije željena gustoća. Zatim dodati rastopljeni maslac i na kraju snijeg  od bjelanjaka pomiješati sa ostalom masom.

 

  1. Od pripremljene mase peći palačinke na klasičan način, puniti sa Panna Cotta Jogobelom, zarolati i po želji poslužiti svježe jagode ili neko drugo voće.