Sos od vrhnja i mladog luka za svako jelo po Vasa kuharica 24/05/2020 0 FacebookTwitterPinterestWhatsapp Sastojci: 2 šolje vrhnja, 4 kašike majoneze, 1 mladi luk, kašičica maslinovog ulja, so, biber. Priprema: 1. Nasjeckajte mladi luk i pomiješajte ga s vrhnjem, majonezom i maslinovim uljem. Začinite solju i biberom. Lukmajonezaulje Preporučujemo Ukusni pire 04/01/2023 Slastan umak na bazi senfa 13/12/2022 Umak od avokada 17/11/2022 Sos od badema, lješnika ili kikirikija 19/10/2022 Ukusni sos s jabukom i kruškom 10/10/2022 Namaz od patlidžana i badema 02/09/2022 Domaći paradajz sos 29/08/2022 Preljev za salatu 24/08/2022 Curry sos 22/08/2022 Pire od karfiola i bijelog luka 11/08/2022